4 ulike løsninger gjennomgående leiligheter på mellom 103 og 105 kvm. – du har valget!

3d-rom-liten-hyb-areal.jpeg

a) Leilighet med 18 kvm. hybel (bygg C):
Hovedboligen er på ca. 85 kvm. og rommer et 45 kvm. stort oppholdsrom med spisestue, kjøkken og sofagruppe. Stor og skjermet vestvendt balkong, med utgang fra både fra stue og fra soverom. Romslig bad med to innganger og ekstra gjesterom/hobbyrom bak kjøkkenet. Praktisk hybel på 18 kvm. med egen inngang; kjøkken/stue, bad/dusj/vask og sovealkove. God plass til oppbevaring i entréene. NB: Tegningen er ment som en illustrasjon, og noe avvik i areal og løsninger kan forekomme.

3d-rom-stor-hyb-areal.jpeg

b) Leilighet med 25 kvm. hybel (bygg C):
Hovedboligen er lik den ovenfor, bortsett fra at den ikke har et ekstra soverom. Dette soverommet har hybelen fått, som gir mulighet til at det fint kan bo to personer her. Kjøkkenet er dessuten flyttet og fått eget rom, slik at det også blir plass til et spisebord i stuen. Klarer du deg med ett stort soverom, er dette løsningen – og du får en god ekstrainntekt på kjøpet. NB: Tegningen er ment som en illustrasjon, og noe avvik i areal og løsninger kan forekomme.

Hvor stort lån finansierer man med utleie?

a) Utleie liten hybel: 5 000,–/md, 60 000,– årlig.

  • Lån kr 1 200 000,- koster ca 5 000,- pr mnd med løpetid 30 år og rente 3%.
  • Tar man hensyn til at rentekostnaden kan trekkes fra inntekten, kan man betjene et lån på ca kr. 1 350 000,– 

b) Utleie stor hybel: 7 000,–/md, 84 000,– årlig.

  • Lån kr 1.650.000,- koster ca 7 000,- pr mnd med løpetid 30 år og rente 3%.
  • Tar man hensyn til at rentekostnaden kan trekkes fra inntekten, kan man betjene et lån på ca kr. 1 900 000,–
3d-rom-3-sov-areal.jpeg

c) Leilighet med 3 soverom (bygg A):
Her får du mengder av plass til eget bruk, kjekt å ha når barnebarn eller gjester kommer på besøk. Vi har også flyttet kjøkkenet, slik at du får et funksjonelt og bra område å lage mat på, samtidig som du har god kontakt med stuen. To flotte bad med dusj, samt en 18 kvadratmeters lun, vestvendt balkong følger med. Denne boligtypen kan du få i bygg A. NB: Tegningen er ment som en illustrasjon, og noe avvik i areal og løsninger kan forekomme.

3d-rom-2-sov-areal.jpg

d) Leilighet med 2 soverom:
Dette er vår opprinnelige planløsning, hvor vi har fokusert på en gjennomgående ca. 54 kvm. stor stue med lys fra begge sider. Leiligheten har mange muligheter – kanskje drømmer du om et eget bibliotek, eller et langbord med plass til hele storfamilien? Fra soverommet har du direkte tilgang til både bad og en romslig balkong. NB: Tegningen er ment som en illustrasjon, og noe avvik i areal og løsninger kan forekomme.

Direkte utgang til stor balkong fra soverommet.
Illustrasjon: TELL Reklamebyrå
Velg mellom ulike plasseringer av kjøkkenet – her plassert i den opprinnelige planløsningen.
Illustrasjon: TELL Reklamebyrå